Fusk i massor

Källorna till inlägget har jag funnit på thesims.se - Forum


MaxMotives - Humöret är på topp
UnlockCareerRewards - Låser upp karriärbelöningar
motiveDecay -
boolProp testingcheatsEnabled true - "Humöret står helt stilla"
snapobjects -
allow45degree -
unlockCareerAwards -
roofslopeangle 40 -

boolprop allow45degreeangleofrotation true -

boolprop allow45deegreAngleOfRotation - vrid med komma , eller punkt . vet inte om båda funkar eller om ngt är felstavat då jag inte testat ännu!


* Skriv in fusket help så får du reda på vilka fusk som finns för just dina installerade expansioner om det är så att de du testar inte funkar :)
* Skriv in Boolprop testingcheatsenabled true i kvateret. Sen går du in i en tomt där det finns en familj så går du in på färdigheterna och drar upp dom hoppas det hjälpte dig.
/emmasplayer5*Jag har en hel BOK mad fusk. Kan inte vara utan bara. Mest använder jag:
maxmotives
boolprop petsfreewill false
boolprop petactioncancel true
boolprop ControlPets on

och så har jag installerat ett program där man kan få möbler snea och att man alltid har boolprop testingcheatsenabled true och så att man har en naken sim. Det har jag fått på: http://simsky.parsimonious.org/ensimsky.php rätt stavat. Alla mina fusk kan jag utantill. Plus att på Simsky har jag även en tavla så om man trycker på den, kan man lära sin toddler att prata, gå på pottan och gå. Bara genom att välja. Och jag har också en fjärkontroll så jag är simmen och kan spara och sånt utan att gå till den menyn med ... det har jag också fått på Simsky och kläder och en massa annat.
//Snnutan* Jag helt beroende av att göra så att mina simmars humör står helt stilla med boolProp testingCheatsEnabled true
/ zzdd017* Jag är helt beroende av Maxmotives, förut var jag beroende av boolProp, men efter ett tag krascha spelet. så nu har jag fått lära mig att spela utan.
/ Ulrix


* Innan vi installerade om mitt TS2 använde jag alltid motherlode och boolprop testingcheatsenabled true (som jag fortfarande stavar helt felfritt)  men nu är det Familyfunds, maxmotives, controlpets, petactioncancel, allow45degree och snapobjects. Dem två sistnämnda ett måste när jag ska bygga hus. Moveobjects används också ibland, men inte ofta.
/ Lilla KossanJag använder mest boolpropptestingcheatsEnabled true, motherlode, unlockCareerAwards och ibland kanske maxmotives.
/ Kaho946lippstick4: unlockcareerrewards

för några år sedan var jag nästan helt beroende av boolprop testingcheatsenabled true (jag kan till och med fortfarande stava det felfritt!)  men av någon anledning slutade jag helt med det. i nästan alla hus jag bygger använder jag roofslopeangle 40 för som The Builder sa så är inte 45-graders taket särskilt snyggt, och boolprop allow45degreeangleofrotation true. ibland använder jag maxmotives, motherlode och kaching.
/ myrstackareHoppas att mina läsare kan ta nytta av ngt utav fusken :) men ni som läst hela texten märker ju att datorn(spelet) kan krasha eller att man blir beroende av vissa fusk...

/cea ♥

Kommentarer
Postat av: TeSsy

Coolt äntligen ngn som vill hjälpa till med fusk :D

2008-06-24 @ 16:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0