Magic

Nu när vädret är så underbart lär det inte bli så mycket uppdatering här kring bloggen! Men jag är faktiskt väldigt sugen på att börja komma igång igen, senare. Först och främst måste bara min dator tillåta det, just nu strular och hackar den väldigt lätt, bara när några få program körs samtidigt.

Men the Sims 3 verkar ju så otroligt roligt. Med bättre grafik, så otroligt många fler möjligheter och snyggare simmar! Men det känns lite onödigt att slänga pengar på spelet nu, när jag ändå inte kan installera det! Ett annat plus med att vänta är ju att fler och fler downlands dyker upp, och snart kanske det första tilläggspelet tills version 3 kommer ut! Undrar vad det kan vara...

Kök, badrum, sovrum, trädgård, årstider, djur..? Det visar sig helt enkelt :-) 


Vacker bild från the sims 3


ps. när jag har fixat min dator så kommer jag förhoppningsvis kunna installera photoshop på den igen! Det vill säga en ny design till bloggen!


För er som vill ha lite läsning om the sims 2, så kan ni alltid kika in min familj Reese

Testspela the Sims 3(!)

Jag ber om ursäkt för usel uppdatering här! Jag har helt enkelt inte haft tid eller helt enkelt någon lust till att spela the sims 2. Sen sist har det hänt mycket, the sims 3 finns ute i butik och hela världen verkar ha väntat på ögonblicket! Hoppas att ni mår bra, säg till om ni saknar något på bloggen! :)

Du som fortfarande är lite osäker på om du vill köpa spelet, du kan provspela the sims 3 HÄR

RSS 2.0